2009-01-27

Fototriss-Ätbart


Först frossas det i Sashimi!











Sen äter man lite Sashimi igen!



Och festen avslutas med lite sött!

Mer gott hittar du här

6 kommentarer:

Mimmi sa...

oh jisses så gott det såg ut :)
men jag våger inte äta sånt ..det kan ju vara giftigt .. har jag hört :D
Men det är nog inte så vanligt ...har jag också hört .. ja jag har hört mycket som du ser :D
och vad gott att få avsluta med något sött ..sånt är min farvorit
ha en bra dag

Herr D sa...

Nejdå, inte farligt alls. Det är Fugu (blåsfisk) som kan vara lite jobbigt att äta om kocken inte varit stadig på handen :-)

Anonym sa...

Mmm. Gott!

Monkan sa...

De två första, färgglatt och vackra former men... jag är tveksam till att det är ätbart ;-) Fast jag tog mod till mig och klickade upp förstoring ändå :-) Bild tre, kanske ätbart? Jag har ingen aning om vad det är... men mycket vackert. Den är min favorit i din triss både som motiv och som foto.

Och sen... skulle jag bara titta på några bilder till men det gick ju inte att sluta :-) Många vackra bilder! Vadderat Stockholm, den vinkeln är ju så perfekt att fota Stadshuset, härlig färg också. Kan vara en bild från i söndags, gråaste dagen på årtionden??? Man fick ju ducka för att inte slå huvudet i det grå "taket"!

Men men, vad snål du var med information om dina fina bilder! Man blir ju nyfiken t.ex på var de vackra solnedgångarna (eller uppgångarna?) är ifrån, men när jag klickade upp förstoring så hittad jag lite info i filnamnen i alla fall. (Om du inte vill ha text i bloggen så skulle du ju kunna lägga in text i alt="" i HTML-koden så ser man det, i Explorer men inte i Firefox, om man för musen över bilden. Men det kanske är hemlig info ;-) ).

Herr D sa...

Hej Monkan, tack för de vänliga orden.
Stockholm i Söndags alldeles riktigt. För övrigt hade jag inte bestämt mig för hur mycket jag skulle kommentera mina bilder vid starten av bloggandet.
Ville att betraktaren skulle få sin bild och egen fantasi utan att färgas av mina kommentarer. Men senare har jag ändrat mig lite och funderar på att lägga in lite text som i alla fall ger en ide om vad som sker, plats, tid mm.
He det gött ;-)

Anonym sa...

Hej svåger!
Nästa gång jag kommer till Stockholm så vill jag att vi går och käkar på ett ställe som denna...mina smak och matlökar vill ha mer av livet än vad det fått tidigare...så vi kanske kan ha det i åtanken nästa gång vi ses i din hemstad.
Kram och hälsa syrran